Complete barbecue pakketten


Barbecueën is feestelijk. U wilt dan ook zekerheid dat u lekker en kwalitatief goed vlees aan uw gasten serveert. Geen “plofkip” of “fabrieksvlees”, maar alleen duurzaam vlees dat door ons als Meesterslager voor u geselecteerd is en zorgvuldig klaargemaakt wordt. U kunt kiezen uit 4 soorten complete BBQ-pakketten. Natuurlijk is het altijd mogelijk een barbecuebuffet aan de hand van uw wensen samen te stellen.

 Citigo

Citigo

€ 13,50  p/p  Vanaf 4 personen
  • France Limousin scharrel runder hamburger
  • Voorgegaarde kipdrumstick
  • barbecue worstje met spek
  • varkenssaté
  • huzaren salade
  • rauwkostsalade
  • kartoffelsalade
  • Pinda saus
  • Knoflook saus
  • Stokbrood
  • Aardewerk borden, servet en bestek
  • vanaf 15 personen gratis leen barbecue inclusief gas en schoonmaak

 Festival fire

Festival fire

€ 15,95  p/p  vanaf 4 personen
  • 4 soorten scharrelvlees
  • 3 soorten huisgemaakte salade
  • 3 soorten sauzen
  • stokbrood
  • borden/bestek
  • leen barbecue incl. gas en schoonmaak

 Greatest grill

Greatest grill

€ 16,95  p/p  Vanaf 4 personen
  • 3 soorten scharrel vlees + 1 x vis
  • 3 soorten huisgemaakte salade
  • 3 soorten sauzen
  • stokbrood
  • borden/bestek
  • Leen gasbarbecue incl. gas en schoonmaak

 Finest roast

Finest roast

€ 21,50  p/p  Vanaf 6 personen
  • 3 soorten luxe scharrel vlees + 1 x vis
  • 3 soorten huisgemaakte salade
  • 3 soorten sauzen
  • meerdere brood soorten
  • borden/bestek
  • leen barbecue incl. gas en schoonmaak

 Stoer

Stoer

€ 22,50  p/p  Vanaf 10 personen

Grote stukken vlees en stoere bijgerechten.

  • Pulled pork. 14 Uur langzaam gegaard schouderstuk van het Zeeuwse scharrel varken.
  • Pochetta.   Braad varkens ribstuk uit Umbrie/Le Marche. Met venkel, salie, rozemarijn en tijm.
  • Pichanha.  De meest malse rosbief (het staartstuk) van het Franse scharrel Limousin rund.

 Stoer de Luxe

Stoer de Luxe

€ 35,00  p/p  Vanaf 10 personen

Grote stukken vlees/vis/gevogelte en echte (stoere) bijgerechten.

  • Verse op 40 graden gegaarde gemarineerde zalm met vel aan het stuk.
  • Kalfslende aan het stuk.
  • Argentijns gekruide Limousin runder rib eye aan het stuk.

Schrijf je nu in op onze Nieuwsbrief!!

Bekijk onze laatste aanbiedingen, nieuw assortiment en blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief.


*** De online BBQ service van Culinair Slagerij Wapenaar ***