14 uur langzaam gegaard scharrel varkensschouder. Na het garen in draadjes uit elkaar getrokken. 500 gram.
Gerelateerde producten
Malse biefstuk biefstuk van de lendefilet van het Franse Limousin scharrel rund. per 4 stuks a 150 gram per stuk
Kant en klaar gekruid en voor gegaard voor de barbecue of oven. Per stuk (400 gram)
Tomaat, courgette, aardappel en champignon. Op smaak gebracht met Provençaalse kruiden. Per 2 stuks
Ook wel de flanksteak. Zeer smakelijk stukje rundvlees met een grove draad van het Franse Limousin rund. v.a. 500 gram.
De meest malse rosbief van het Franse Limousin rund. Ook wel het staartstuk genoemd. v.a. 500 gram
France Limousin kogelbiefstuk met een pepermarinade. Per 4 stuks a 150 gram.
Hollandse T-bone steak . Lende biefstuk met bot en een stuk haasbiefstuk 450 gram per stuk
Reeds voorgekookt en op smaak gebracht met olijfolie, rozemarijn, tijm, zeezout en een beetje knoflook. Per 2 stuks