Bijna onwerkelijk mooi rundvlees, Free range Canadian Angus. Geweldig sappig en smakelijk rundvlees, free range ( dieren lopen vrij in de bergen vanaf ca. 1300 meter hoogte).Alle Canadian Angus kalveren worden op de ranch geboren en blijven in de kudde bij elkaar, en grazen in de schone en gezonde bergen en de velden rondom Calgary. Dit maakt Canadian Authentic Angus geheel uniek in de wereld. Hiervan maken wij de lekkerste hamburger. Echt het neusje van de zalm. Voor de fijnproever! Verpakt per 4 stuks a 150 gram p/st.
Bijna onwerkelijk mooi rundvlees, Free range Canadian Angus. Geweldig sappig en smakelijk rundvlees, free range ( dieren lopen vrij in de bergen vanaf ca. 1300 meter hoogte).Alle Canadian Angus kalveren worden op de ranch geboren en blijven in de kudde bij elkaar, en grazen in de schone en gezonde bergen en de velden rondom Calgary. Dit maakt Canadian Authentic Angus geheel uniek in de wereld. Deze minimaal 9 weken gerijpte rib eye is echt het neusje van de zalm voor de fijnproever. 350 gram per stuk.
De meest malse rosbief van het Franse Limousin rund. Ook wel het staartstuk genoemd. v.a. 500 gram
Het appeltje van de fijne rib van het France Limousin scharrel rund . 2 stuks a 250 gram. Mager, mals en met een pure vleessmaak. Bereiding: 2 x 3 minuten bakken/grillen
Appeltje van de rib van het Ierse Aberdeen rund. Door meer marmering van vet, zeer smakelijk en mals. Per stuk 230 gram
Ook wel de flanksteak. Zeer smakelijk stukje rundvlees met een grove draad van het Franse Limousin rund. v.a. 500 gram.
Vorstelijke 100% groeps kalfsvlees hamburgers met stukjes kaas er in verwerkt. 4 stuks
Grof gemalen biefstuk tartaar. Licht om smaak gebracht met peper, zout en een vleugje citroen. Gemaakt van Frans scharrel Limousin rundvlees. 4 stuks a 120 gram per stuk.
Limousin scharrel entrecote per 2 x 250 gram verpakt Bereiding: 2 x 3 minuten bakken in de pan of grillen op de bbq Net voor bereiding zouten. Na bereiding kruiden met alleen grof gemalen peper, een kruiden rub of verse chimichurri.
Malse stukjes scharrel France Limousin kogelbiefstuk op smaak gebracht met een Argentijnse kruidenmix met verschillende pepertjes. 4 stuks
Limousin scharrel merqueze worstjes. 500gram (+/- 5 stuks) Pittig gekruide scharrel runderworstjes met o.a. harissa, komijn, paprikapoeder, knoflook, koriander, venkelzaad, cayennepeper en kaneel. Uit eigen keuken. Bereiding: 6 minuten zachtjes bakken of grillen.
Malse biefstuk biefstuk van de lendefilet van het Franse Limousin scharrel rund. per 4 stuks a 150 gram per stuk
France Limousin kogelbiefstuk met een pepermarinade. Per 4 stuks a 150 gram.
Hollandse T-bone steak . Lende biefstuk met bot en een stuk haasbiefstuk 450 gram per stuk
Stoer stuk vlees. Het appeltje van de fijne rib van het Ierse Angus scharrel rund met de rib er nog aan . Minimaal 1000 gram
Het appeltje van de rib met het ribben er nog aan. Exclusief stukje vlees. per stuk +/- 300 gram
1 stuk (+/-375 gram) verse Nieuw Zeelandse scharrel lamsracks. Naturel of op smaak gebracht met (allergeenvrije) Provencaalse marinade.(voorkeur even aangeven bij omschrijving in het winkelmandje) De lendefilet met ribbeentjes van het Nieuw Zeelandse scharrel lam. Bereiding: bakken/grillen in de pan/oven of op de bbq tot een kerntemperatuur van 58 graden. (ongeveer 20 minuten).
Karbonaadjes van het lam. Naturel, maar ook gekruid verkrijgbaar met Provençaalse specerijen. Per 2 stuks
500 gram verse Nieuw Zeelandse scharrel lamshaas. Op smaak gebracht met Provencaalse marinade. De haasbiefstuk van het lam. Zeer smakelijk, mals en makkelijk te bereiden. Bereiding: 2 x 1,5 minuut bakken/grillen in de pan of op de bbq.
Een gemarineerd scharrel kiphaasje op een stokje, omwikkeld met mager rookspek 4 stuks a 80 gram
Gildehoen (100% antibiotica vrij) scharrel kipburgers uit eigen keuken per 4 stuks
Scharrel barbecueworst met stukjes kaas en omwikkeld met mager rookspek. Per 4 stuks
Kant en klaar gekruid en voor gegaard voor de barbecue of oven. Per stuk (400 gram)
Scharrel varkensfiletlapjes op smaak gebracht met Griekse souvlaki kruiden. Per 4 stuks (500 gram)
De lekkerste barbecue worst uit eigen worstmakerij van Porc au Grain scharrel varkensvlees. Reeds voor u voorgegaard. Per 4 stuks
500gram (+/- 4 stuks) Franse Porc au Grain scharrel varkensfilet procureurlapjes (de schouderfilet van het varken) op smaak gebracht met een Spaanse (allergeenvrije) knoflookmarinade. Bereiding: 2 x 2 minuten op hoog vuur bakken/grillen in de pan of op de bbq.
14 uur langzaam gegaard scharrel varkensschoudervlees. Na het garen in draadjes uit elkaar getroken
Hollandse varkenshaas medaillons aan een stokje. Op smaak gebracht met een huisgemaakte saté marinade. Per 4 stuks
Hollandse varkenshaas medaillons aan een stokje. Op smaak gebracht met rozemarijn, tijm, zeezout en olijfolie. Per 4 stuks
Tomaat, courgette, aardappel en champignon. Op smaak gebracht met Provençaalse kruiden. Per 2 stuks
Mooie grote voorgegaarde garnalen aan een spies, op smaak gebracht met een Spaanse knoflookmarinade. Per 2 stuks
Verse zalmfilet om wikkelt met mager rookspek. Wordt in alu-folie verpakt voor op de bbq Per 2 stuks
Reeds voorgekookt en op smaak gebracht met olijfolie, rozemarijn, tijm, zeezout en een beetje knoflook. Per 2 stuks
In het Spaans betekend secreto "geheim". Dat is niet voor niets In Nederland nog niet zo bekend, maar in Spanje is dit een exclusieve specialiteit van het Iberco varken. Het is een relatief dun stuk vlees, gesneden uit het gebied tussen het schouderblad en de lende van het scharrel varken. Een secreto is ‘bekleed’ met mooie dunne laagjes vet die op de grill nog een heerlijke extra smaak toevoegen. Naturel 2 x 3 a 4 minuten hard grillen en daarna alleen bestrooien met wat grof (Maldon) zout.
De vleesplaat op de ribben van het Franse Porc au Grain scharrel varken. Wij hebben het reeds voorgegaard op 60 graden kern temperatuur naturel 2 x 3 minuten hard grillen en daarna alleen bestrooien met wat grof (Maldon) zout.
Vanaf 4 personen
- France Limousin scharrel runder hamburger
- Voorgegaarde kipdrumstick
- barbecue worstje
- kipsaté
- huzaren salade
- rauwkostsalade
- kartoffelsalade
- Pinda saus
- Knoflook saus
- Stokbrood
- France Limousin scharrel runder hamburger
- Voorgegaarde gemarineerde scharrel kippendij
- Scharrel barbecue worst
- 2 scharrel kipsaté
- Huisgemaakte rundvlees huzaren salade
- Orientaalse taboulé salade
- Westlandse rauwkostsalade
- Pinda saus
- Knoflook saus
- Piri Piri saus
- Stokbrood
Vanaf 4 personen
- France Limousin scharrel runder hamburger
- Gildehoen scharrel kipsaté
- Scharrel souvlakifilet
- Spaanse garnalenspies
- Rundvlees huzaren salade
- Toscaanse rauwkostsalade
- Orientaalse taboulé salade
- Noodelsalade Gado Gado
- Pinda saus
- Knoflook saus
- Piri piri pikante saus
- luxe Stokbrood soorten
Vanaf 6 personen
- Spaanse scampi brochette
- Argentijns gekruide biefstuk brochette
- Zwitserse scharrel grillworst
- Scharrel kipdijspies met limoen/knoflook marinade
- Toscaanse rauwkostsalade
- Noodel salade Gado Gado
- Rundvlees huzarensalade
- San Fransisco frisse krabsalade
- Pinda saus
- Knoflook saus
- Piri piri pikante saus
- Luxe Stokbrood soorten
- Broodsmeersels
Vanaf 8 personen te bestellen. Vlees/vis totaal 4 stukjes p/p
- Spaanse Iberico rackfilet
- Verse Noorse zalm met vel op maak gebracht met een moutarda marinade
- Franse Limousin entrecote biefstuk met een Argentijnse kruidenrub.
- Provencaals gemarineerde lamsboutspiesen
- Merqueze scharrel rundvlees worstjes
- Provencaalse varkenshaasspies
- Toscaanse rauwkostsalade
- verse vruchten
- Noodel salade Gado Gado
- Frisse appel/bleekselderij salade met krab
- Rundvlees huzarensalade
- pindasaus, knoflook en piri pirisaus
- diverse soorten stokbrood
- tapenade, kruidencreme en humus
- limousin filet Americain
Vanaf 4 personen
- Vegetarische hamburger
- Provencaalse groenten spies
- Maiskolfje
- bloemkool/broccoli balletjes spies
- Noodel salade Gado Gado
- Toscaanse rauwkostsalade
- Kartoffel salade
- Pinda saus
- Knoflook saus
- Piri piri pikante saus
- luxe stokbrood soorten
- kruidencreme en barlauchsalade
Al het vlees in onze barbecuepakketten is duurzaam scharrel vlees.
- France Limousin scharrel runder hamburger
- 2 Gildehoen scharrel kipsaté
- scharrel barbecue worst
Al het vlees in onze barbecuepakketten is duurzaam scharrel vlees.
- France Limousin scharrel runder hamburger
- 2 Gildehoen scharrel kipsaté
- Scharrel souvlaki schouderfilet
- Provençaals gemarineerd scharrel kipdijtje
Al ons vlees in de barbecuepakketten is duurzaam scharrelvlees.
- Provençaals gekruide pork rib-eye
- Argentijns gekruide biefstukspies
- Provençaals lamshaasje
- Black Angus scharrel runderhamburger
• 1 Gildehoen scharrel kipsate • 1 scharrel runderhamburger • Kinderspies • Stokbrood, kruidenboter • Tomaat/komkommer stukjes borden en bestek