Provençaals gemarineerde zalmspies
Bereiding: 2 x 3 minuten grillen
Per 2 stuks verpakt
Provençaals gemarineerde zalmspies
Bereiding: 2 x 3 minuten grillen
Per 2 stuks verpakt
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
France Limousin kogelbiefstuk met een pepermarinade. Per 4 stuks a 150 gram.
Het appeltje van de rib met het ribben er nog aan. Exclusief stukje vlees. per stuk +/- 300 gram
Malse stukjes scharrel France Limousin kogelbiefstuk op smaak gebracht met een Argentijnse kruidenmix met verschillende pepertjes. 4 stuks
14 uur langzaam gegaard scharrel varkensschoudervlees. Na het garen in draadjes uit elkaar getroken
Het appeltje van de fijne rib van het France Limousin scharrel rund . 2 stuks a 250 gram. Mager, mals en met een pure vleessmaak. Bereiding: 2 x 3 minuten bakken/grillen
Reeds voorgekookt en op smaak gebracht met olijfolie, rozemarijn, tijm, zeezout en een beetje knoflook. Per 2 stuks
De meest malse rosbief van het Franse Limousin rund. Ook wel het staartstuk genoemd. v.a. 500 gram
Mooie grote voorgegaarde garnalen aan een spies, op smaak gebracht met een Spaanse knoflookmarinade. Per 2 stuks
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.