Limousin scharrel entrecote per 2 x 250 gram verpakt
Bereiding: 2 x 3 minuten bakken in de pan of grillen op de bbq
Net voor bereiding zouten. Na bereiding kruiden met alleen grof gemalen peper, een kruiden rub of verse chimichurri.
Limousin scharrel entrecote per 2 x 250 gram verpakt
Bereiding: 2 x 3 minuten bakken in de pan of grillen op de bbq
Net voor bereiding zouten. Na bereiding kruiden met alleen grof gemalen peper, een kruiden rub of verse chimichurri.
Verse zalmfilet om wikkelt met mager rookspek. Wordt in alu-folie verpakt voor op de bbq Per 2 stuks
Vegetarische hamburger van groenten. Per 2 stuks
Malse stukjes scharrel France Limousin kogelbiefstuk op smaak gebracht met een Argentijnse kruidenmix met verschillende pepertjes. 4 stuks
14 uur langzaam gegaard scharrel varkensschoudervlees. Na het garen in draadjes uit elkaar getroken
France Limousin kogelbiefstuk met een pepermarinade. Per 4 stuks a 150 gram.
Stoer stuk vlees. Het appeltje van de fijne rib van het Ierse Angus scharrel rund met de rib er nog aan . Minimaal 1000 gram
Hollandse varkenshaas medaillons aan een stokje. Op smaak gebracht met een huisgemaakte saté marinade. Per 4 stuks
Karbonaadjes van het lam. Naturel, maar ook gekruid verkrijgbaar met Provençaalse specerijen. Per 2 stuks