Kant en klaar gekruid en voor gegaard voor de barbecue of oven.
Per stuk (400 gram)
Kant en klaar gekruid en voor gegaard voor de barbecue of oven.
Per stuk (400 gram)
Limousin scharrel entrecote per 2 x 250 gram verpakt Bereiding: 2 x 3 minuten bakken in de pan of grillen op de bbq Net voor bereiding zouten. Na bereiding kruiden met alleen grof gemalen peper, een kruiden rub of verse chimichurri.
Hollandse varkenshaas medaillons aan een stokje. Op smaak gebracht met een huisgemaakte saté marinade. Per 4 stuks
14 uur langzaam gegaard scharrel varkensschoudervlees. Na het garen in draadjes uit elkaar getroken
Karbonaadjes van het lam. Naturel, maar ook gekruid verkrijgbaar met Provençaalse specerijen. Per 2 stuks
Mooie grote voorgegaarde garnalen aan een spies, op smaak gebracht met een Spaanse knoflookmarinade. Per 2 stuks
500gram (+/- 4 stuks) Franse Porc au Grain scharrel varkensfilet procureurlapjes (de schouderfilet van het varken) op smaak gebracht met een Spaanse (allergeenvrije) knoflookmarinade. Bereiding: 2 x 2 minuten op hoog vuur bakken/grillen in de pan of op de bbq.
Hollandse T-bone steak . Lende biefstuk met bot en een stuk haasbiefstuk 450 gram per stuk
1 stuk (+/-375 gram) verse Nieuw Zeelandse scharrel lamsracks. Naturel of op smaak gebracht met (allergeenvrije) Provencaalse marinade.(voorkeur even aangeven bij omschrijving in het winkelmandje) De lendefilet met ribbeentjes van het Nieuw Zeelandse scharrel lam. Bereiding: bakken/grillen in de pan/oven of op de bbq tot een kerntemperatuur van 58 graden. (ongeveer 20 minuten).